ÇORUM / OĞUZLAR - Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi

ÇARŞI MAH. MUZAFFER KÜLCÜ CAD. NO 58 OĞUZLAR / ÇORUM
Vizyon
Türk milli eğitimin amaçları ışığında ; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek vatandaş olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır. Atatürkçü düşünce sisteminin ; • Çağdaş insan, • Profesyonel meslek adamı ve uzmanı, • Toplum Lideri, Olarak öngördüğü vatandaş profiline ulaşmak ve tutarlı, akılcı, özgür, öz benliğinden ve kültüründen kopmamış, çağdaş ve evrensel kültürle bütünleşmiş bir insan tipi ortaya koymaktır.
Misyon
• Kendine ve insan haklarına saygılı özgür ve demokratik düşünen öğrenmeye ve arastırmaya hevesli bireyler yetiştirmek, • Teknolojik tüm gelişmeleri okulumuza kazandırmak, Atatürk ilke ve inkilaplarını özümseyen bireyler yetiştirmek, • Sorumluluk sahibi kendine güvenen iletişim becerileri yüksek bireyler yetiştirmek, • 21 yüzyıla ayak uydurarak öğrencilerin gelişim ihtiyaçlarını karşılayabilecek beceriler kazandırmak, • Öğrenmenin bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek
İngilizce- Almanca
İlçe merkezine 1 km ve il merkezine 57 km uzaklıktadır.